Sähköasennus S.Lindholm Oy

Sähköasennus
Varsinais-Suomi - Turku

Tiesithän, että varsinaisia sähkötöitä saavat tehdä vain rekisteröidyt sähköalan ammattilaiset.

Sähköasennus

Tiesithän, että varsinaisia sähkötöitä saavat tehdä vain rekisteröidyt sähköalan ammattilaiset.

Kun annat ammattilaisten hoitaa kotisi/yrityksesi sähköasennukset, voit luottaa siihen että ne on tehty huolellisesti, eivätkä aiheuta muille vaaraa. Väärin tehdyt asennukset voivat olla jopa hengenvaarallisia.
 
Meillä on vuosien kokemus erilaisista sähköasennuksista ja hoidamme sekä pienet että isot asennukset. Kauttamme saat myös laadukkaat sähkötarvikkeet.

Sähkösuunnittelu

Huolellinen sähkösuunnittelu on yksi toimivien tilojen perusedellytyksistä

Jokainen meistä on varmasti joskus elämässään törmännyt huonoon sähkösuunnitteluun. Kun annat ammattilaisen hoitaa suunnittelun, varmistut siitä että saat juuri itsellesi parhaimmat ja toimivimmat ratkaisut.
 
Sinä tiedät parhaiten tarpeesi, me tiedämme kuinka ne voidaan toteuttaa.
 
Toteutammekin sähkösuunnittelun aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, asiakasta kuunnellen. Sähkösuunnittelu kannattaa myös aloittaa ajoissa, jotta vältytään turhilta viivytyksiltä. Meillä on laaja-alaista osaamista niin kotien, loma-asuntojen sekä erilaisten yritysten sähkösuunnittelusta ja tiedämme, mihin asioihin tulee kiinnittää huomiota. Osaamme myös kartoittaa asiakkaan tarpeet ja miettiä juuri Teille sopivat ja toimivat ratkaisut.
 
Tarjoamme palvelujamme sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Sähkösuunnittelu

Huolella suunniteltu valaistus viimeistelee tilan kuin tilan

 
Valaistussuunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa parhaimman lopputuloksen saamiseksi. Valaistus vaikuttaa tilojen toimivuuteen ja on myös tärkeä sisustuselementti. Huolella suunnitellun valaistuksen avulla pystytään luomaan tiloihin erilaisia tunnelmia. Hyvin suunniteltu valaistus säästää myös ylimääräisiltä kustannuksilta.

Kodin valaistuksessa huomioon otettavia asioita on useita. Valaistuksen tulee olla helposti muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin, keittiössä ja makuuhuoneessa on täysin erilaiset valaistustarpeet. Oikein suunniteltu valaistus helpottaa elämää ja luo tunnelmaa.

Myymälöissä valaistuksella on suuri merkitys. Oikealla valaistuksella tuodaan tuotteet paremmin asiakkaille esille ja saadaan ne näyttämään parhaat puolensa. Huolellisesti suunniteltu valaistus tuo myymälälle kilpailuetua ja sillä saadaan lisättyä myyntiä. Korostusvalaistuksella saadaan asiakas kiinnittämään huomiota haluttuihin tuotteisiin. Valaistus vaikuttaa myös asiakkaan mielikuvaan myymälästä.

Toimiston valaistuksella on suuri merkitys työntekijöiden hyvinvointiin. Oikea valaistus lisää viihtyvyyttä ja tehokkuutta.

Olipa tila mikä tahansa, niin valaistuksella on suuri merkitys toimivuuden ja viihtyvyyden kannalta. Me suunnittelemme juuri teidän tiloihinne sopivan valaistuksen.

Led-valaistus on yleistynyt omakoti ja teollisuusrakentamisessa. Suunnitellaan tasokas LED-valaistus juuri sinuun kohteeseen ja toteutetaan se laadukailla LED-valaisimilla.

Sähköurakointi

Suoritamme kaikenkokoisten kohteiden sähköistyksiä vankalla ammattitaidolla. Olipa tarpeesi sähköjen vetäminen kokonaan uuteen kohteeseen tai vanhan kohteen muutostyöt, niin me hoidamme koko homman alusta loppuun saakka.
 
Voimme tehdä työt olemassaolevan sähkösuunnitelman perusteella tai aloittaa projektin sillä, että teemme sinulle sähkösuunnitelman.
 
Meiltä saat myös laadukkaat sähkötarvikkeet.